feestje onderweg
Door: miriamenhans
Blijf op de hoogte en volg Miriam
26 Maart 2012 | Cambodja, Khett Siem Reab
Nu naar 32 jaar kwam hij weer voor het eerst terug.
Hij zei dat hij veel herinneringen aan de oorlog had en aan het vluchtelingenkamp.
Hij woonde nu in America.
Na een praatje te hebben gemaakt zijn wij weer op onze fiets gesprongen.
Aangezien er maar 1 weg naar de volgende grote stad is , was verkeerd fietsen er niet bij.
Na ongeveer 35 km, hoorde wij harde muziek.
Terwijl we van een afstandje stonden te kijken werden we uitgenodigd om mee te dansen, het bleek een studentefeest te zijn.
Meteen werd ons een blikje bier in onze handen gedrukt, en werden we omringd door jonge lui!! (alsof wij oud zijn)hahaha....
2 blikjes bier verder en 100 zweetdruppels besloten wij om onze weg te vervolgen.
iedereen kwam ons nog even uitzwaaien en wenste ons veelgeluk!
Onderweg komen wij veel brommers tegen met 3 dode varkens erop, dat blijkt hier het normale veevevoer.
het ziet er wel vreemd uit, maar laten we eerlijk zijn bij ons de vrachtwagens volgepropt ook!!
Honden leven hiernog echt volgens hun natuur, ze hebben het wel zwaar, maar de mensen ook.
Ze leven hier tussen de mensen, en ze mogen er zijn!
Ze hebben heel duidelijk hun eigen territorium!
S,avonds aangekomen in een stadje,leek het ons wel leuk om op stap te gaan,het was immers zaterdagavond!!
Toen wij vroegen naar een bar werd er ons de weg gewezen naar een karaoke bar, leuk dachten wij we kunnen wel niet zingen maar toch....
Daar aangekomen kwamen er ongeveer 20 giebelende dames naar buiten gelopen,die het wel erg op Hans gemunt bleken te hebben.
Ik was nog steeds in de veronderstelling te komen zingen.
Toen er een jongen bij kwam staan die wel erg veel op een p....r leek, werd het ons duidelijk wat ze hier met karaoke bars bedoelen!!
Wij zijn toen mar braaf naar ons hotel terug gegaan en hebben daar een potje gekaart.
Na weer een vermoeide en indrukwekkende dag om 22 uur naar bed gegaan.
26 Maart 2012 - 11:34
Ellen Coppelmans:
Blijf maar braaf ja.
Al die aandacht is toch best een keer leuk.
Hebben jullie bij het kaarten toen maar gezongen?
Kusje Je zus -
26 Maart 2012 - 12:37
Nathalie:
ik wil alleen even zeggen dat ik het leuk vind om jullie verslagen te lezen. Leuke foto's ook. Zo hoor ik nog meer van jullie dan anders. Ha ha.
X en knuffel, Nathalie -
26 Maart 2012 - 16:31
Vera Van Eijmeren:
Hallo lieve beiden,
Bij elk reis verslag ben ik reuze benieuwd wat jullie hebben beleefd.
Jullie hoeven je niet te vervelen,elke keer is alles reuze spannend.
Meriam ik hoop dat mijn antwoorden op je vragen zijn aangekomen.
Heel veel lieve groetjes uit het op dit moment zon overgoten Nederland
Vera
27 Maart 2012 - 09:48
Rene:
HAhaha, Karaoke bar! -
28 Maart 2012 - 06:57
Michiel En Hannie:
Super Hans en Miriam om te lezen hoe jullie van alles genieten. En de foto's geven een mooie indruk waar jullie zo allemaal belanden. Hier in Nederland ook alles oke. Mooi weer, terrasjes vol, mensen blijer....Michiel maakt erg vaak gebruik van zijn nieuwe jas Hans en is er erg blij mee. Vrijdagavond gaan we naar cirque du soleil in Amsterdam en zondag gaan we een borrel drinken op Peerke die dus nu ook snel vertrekt. Over een paar weken vertrekt mijn dochter ook voor 3 maanden naar Indonesie. Ze gaat stage lopen in een dieropvanghuis in Sulawesie. Allemaal spannend, maar ik gun het jullie allemaal ontzettend graag. Michiel en ik gaan over een 2 weken een weekend logeren in de Ardennen haha. Een vriendin wordt 50 en viert daar haar feestje. Zo zie je allemaal leuke dingen, het ene wat groter en verder weg, maar dat mag de pret niet drukken. Lieve schatten vervolg veilig jullie reis en het is geweldig om jullie avonturen hier te lezen.
XXX -
28 Maart 2012 - 07:17
Peter En Mien:
Leuk om jullie zo te volgen. Na een jaar heb je volgens mij een dik boek geschreven over jullie belevenissen. Mooie herinnering voor later. Groetjes Peter en Mien