Ons werkproject op de farm
Door: Hans
Blijf op de hoogte en volg Miriam
24 Februari 2013 | Zuid-Afrika, Uniondale
25 Februari 2013 - 21:29
Vera Van Eijmeren:
Hallo lieve beiden,jullie maken weer heel wat mee,leuk om jullie reisverslagen te lezen.Ik heb een tijdje door omstandigheden niet op jullie kunnen reageren.Ik heb ze wel allemaal gelezen.
Liefs Vera -
27 Februari 2013 - 13:38
Carel:
het kijkt erop dat jullie bij deze farm blijven of gaan jullie nog doortrekken naar de volgende farm ? er is daar zoveel tedoen dat je inpricipe niet daar weg hoeft.en als je t zo leest zijn die 4 maanden zo om. je zult die maanden ook wel nodig hebben om aan hun mentaliteit te wennen. en wat discriminatie betreft,ik denk dat we daar n wonder voor nodig hebben om daar n einde aantemaken. de achtergrond van de foto,s is fantastisch, afrika heeft eigelijk alles, nu nog goeie menselijke omgang.hele dikke kus xxx -
02 Maart 2013 - 20:13
Dymphy Vissers:
Prachtige foto's, maar wat een werk!!! En dan die botten ( wil helemaal niet weten waar die van zijn). Jullie hebben in de periode dat jullie in Afrika zijn toch maar stiekem al veel gedaan en meegemaakt. Veel groetjes. Hans en dymphy -
Peter En Mien Stienen:
Ongelooflijk wat jullie allemaal meemaken en moeten doen. Spannend. We blijven jullie volgen. Groetjes Peter en Mien. -
04 Maart 2013 - 15:26
Joke:
Jullie hebben het best druk, maar daar is niks mis mee,toch.Jullie hoeven je eigen niet te vervelen.En uiteindelijk zijn jullie daar niet voor niets.Groetjes ons mam. -
05 Maart 2013 - 22:26
Rinus:
jullie vermaken je wel wij doen nog steeds spinnen. gr van ons allemaal