Robbeneiland - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu Robbeneiland - Reisverslag uit Kaapstad, Zuid-Afrika van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu

Robbeneiland

Door: Hans

Blijf op de hoogte en volg Miriam

23 Januari 2013 | Zuid-Afrika, Kaapstad

Een plek die we zeker wilden zien was Robbeneiland! Een stuk geschiedenis kwam tot leven. Een heel raar verhaal die Apartheid. Het is goed om ook die dingen te gaan bekijken. De cel van Mandela was erg klein. Het was een triest geheel. Laten we hopen dat we er iets van leren!
De laatste dag zijn we ook nog naar een asiel geweest. Een heel positieve ervaring, zeker in vergelijking met Azië. Het valt ons wel op dat hier niet zoveel honden loslopen.
Tot de volgende keer!

• 23 Januari 2013 - 22:03

Vera Van Eijmeren:

Hallo lieve Miriam en Hans,

Wat gaat de tijd snel, ruim een jaar geleden het afscheidts- feest, daar na richting Azië ,terug naar Nederland , ander halve week zaten we nog in mijn keuken te kletsen en nu al weer in Afrika,onbegrijpelijk.

Leuk om jullie verslagen weer te volgen,het zal wel heel anders zijn maar eveneens een goede ervaring .

Veel liefs en tot de volgende keer.

• 23 Januari 2013 - 23:29

Dymphy Vissers:

Hoi Hans en Miriam

Fijn om van jullie te "horen" dat alles goed gaat. Ben benieuwd hoe het op het werkadres zal zijn. Ik kijk uit naar de volgende verslagen. Geniet er maar lekker van, ben wel jaloers op het weer daar, want hier is het nog erg koud. Veel plezier en tot het volgende verslag.

• 24 Januari 2013 - 00:00

Gerard Van Der Bruggen:

Hoi Hans en Miriam,

Goed om te horen dat jullie goed zijn aangekomen!
    Veel plezier de komende tijd en ik volg met belangstelling jullie reisverslagen.

groetjes,
    Gerard van der Bruggen.

• 24 Januari 2013 - 11:02

Jacky Peels :

Heel veel plezier daar. Het is weer leuk om jullie verhalen te lezen.

• 24 Januari 2013 - 22:46

Jose:

Dag Hans
    Vandaag indrukwekkende begrafenis van Dirk.
    Het leven is kort....
    Geniet ze in het mooie Zuid-Afrika
    Groet Jose

• 26 Januari 2013 - 11:06

Annemie :

Lieve Hans en Miriam,Wat leuk dat jullie nog net voor jullie vertrek de tijd hadden genomen om op mijn blog te reageren.....Ik ben even flink ziek geweest, nu gaat het weer prima!
    ik vind het zo grappig eigenlijk Hans dat jij, toen we in juni 2011, bij Moreekes aan een rood wijntje zaten, jij het al had over Afrika. je zei toen van: ik weet nog niet precies hoe en wat, en toch voel ik dat Afrika een land is waar ik iets te doen heb......en nu zitten jullie er gewoon al!!!! Des te fijner dat je dit samen kunt doen en ontdekken. Mooi om elkaar te kunnen volgen....ik maak ook zoveel mooie en warme dingen mee. ook tegenstellingen en oneerlijkheden en corruptheden die moeilijker een plek te geven zijn, toch al met al is het schitterend. We leven in een mooie wereld.....Beiden zullen we ervaringen en spannende dingen blijven meemaken en dat onder dezelfde zon!!!!
    Miriam en Hans, hoop dat jullie vlucht en de eerste tijd al een goed begin zijn geweest. Zo aan de fotos te zien wel.....Maak er wat van samen en GENIET vooral van elkaar en van het machtige cadeau waar je nu midden in zit!!! Liefs, Annemie xx