Zes maanden later... - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu Zes maanden later... - Reisverslag uit Nuenen, Nederland van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu

Zes maanden later...

Door: Hans

Blijf op de hoogte en volg Miriam

06 December 2012 | Nederland, Nuenen

Beste mensen,
We zijn zes maanden verder en er is weer veel gebeurd. In Nederland.
Nadat Miriam op 23 mei in het vliegtuig is gestapt heb ik nog twee weken in Vietnam gefietst. Na die twee weken ben ook ik naar Nederland terug gevlogen. We waren nog niet klaar met elkaar...
Terug in Nederland hebben we al snel de camper gepakt en zijn we in Frankrijk gaan toeren, waarbij we onder andere met de fietsclub de Mont Ventoux hebben beklommen. We konden in het zonnige Frankrijk onze ervaringen in Azie nog eens rustig overdenken. We denken dat we nu weten wat er niet goed ging in Azie.
Die wetenschap hebben we gebruikt voor het maken van nieuwe reisplannen. Na een maand of vijf werken gaan we op 16 januari naar Kaapstad. We maken een reis van vier maanden door Zuid-Afrika waarin we op drie ranches gaan werken in combinatie met het land ontdekken. Werken in het guesthouse, werken op de boerderij, werken met toeristen. Werken dan wel op z'n Afrikaans: relaxed. En dan tegen kost en inwoning.
Natuurlijk gaan we onze ervaringen weer in reisverslagen opschrijven zodat degenen die dat leuk vinden ons kunnen volgen. Het zal een heel andere reis worden, maar zeker niet minder interessant en uitdagend...!

• 07 December 2012 - 06:37

Marcel En Nathalie:

Wat een mooie uitdaging voor de boeg!
    Heel fijn om te horen en te lezen dat het goed met jullie gaat. We zijn benieuwd naar al jullie avonturen en zullen ze dan ook graag weer gaan volgen.
    Geniet van de voorbereidingen de komende maand en van de feestdagen samen met de mensen die jullie dierbaar zijn!
    Groeten uit Beek en Donk!

• 07 December 2012 - 14:35

Vera:

Hallo beiden,

Van alles wat je onder neemt zijn ervaringen van onschatbare waarden.
    Ik ben beniewd naar jullie volgende onderneming en ervaringen.

Hele fijne feestdagen en een heel gelukkig Nieuwjaar gewenst die zeker heel goed gaat beginnen.

Liefs en vele groetjes (ook aan jullie familie )
    Van Vera

• 07 December 2012 - 16:45

Annemie:

Ja Hans, dat is dan nu de derde keer dat je ( weer in December ) zo'n belangrijke beslissing neemt...ha,ha....drie maal is scheepsrecht hoop ik!
    Wat fijn dat jullie samen nu alweer zoveel energie en inspiratie hebben om zo' n volgende stap weer willen en kunnen zetten.
    Hoop voor jullie beiden dat je ieder op je eigen terrein het nodige kunt gaan bijdragen in Afrika!
    Ik wil jullie daarom vanuit Nepal, een hele fijne Kerst toewensen samen met de mensen die je lief zijn en een hele goede vlucht op de 16e januari.
    Maak er wat moois van!!!
    Liefs, Annemie xx

• 07 December 2012 - 16:56

Wilhelmien En Ad:

Hoi Miriam en Hans

Natuurlijk is dit geen verrassing voor ons.
    Het blijft kriebelen, nietwaar?
    Er is zoveel te zien in de wereld en op deze manier zie je 't van een heel andere kant!
    Wij zijn weer benieuwd naar jullie verhalen.
    Geniet eerst nog maar van de feestdagen in ons koude kikkerlandje!

Groetjes Wilhelmien en Ad.

• 07 December 2012 - 20:19

Jolanda:

Hallo allebei,

Wat goed dat jullie weer op pad gaan. Hopelijk een mooie reis en zeker net zoveel mooie ervaringen. Veel plezier de komende tijd.
    Ik ben benieuwd naar jullie verhalen...

Jolanda

• 08 December 2012 - 11:47

Joke:

Wat leuk dat jullie weer een reisplan hebben!

• 27 December 2012 - 17:11

Mien Stienen:

Beste Hans en Miriam.
    Ik wens jullie veel geluk in Zuid-Afrika. Ik zal jullie zeker volgen.
    Veel succes met de projecten waar jullie aan mee gaan werken.
    Vele lieve groetjes, Mien