romantische nacht?? - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu romantische nacht?? - Reisverslag uit Bangkok, Thailand van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu

romantische nacht??

Door: Miriam en Hans

Blijf op de hoogte en volg Miriam

14 April 2012 | Thailand, Bangkok

In ons laatste verslag vertelde Hans iets over en romantische nacht, nu op veler verzoek meer uitleg hierover.
Na s, morgens te zijn vertrokken in de richting van en groot meer, vroegen wij ons al af of er daar terplekke wel overnachtings mogelijkheden zouden zijn, gezien er nooit geen toeristen komen alleen maar dagjes mensen.
ter plekke aangekomen bleek het en mooi stuk natuur te zijn, met en grote waterpartij, waar je met een autoband van een stroming af kon glijden.
Rondom het meer stonden hutjes met een rieten afdak en hangmatten erin.
All vrij snel ontstond bij ons het plan om daar onze nacht door te gaan brengen.
Bij wat navraag deden de mensen wel een beetje moeilijk en raasde ons het af.
Ach......wij hadden immers ons muskieten net bij, dus wat kon ons gebeuren.
Nog even wat eten bij een plaatselijk kraampje, pilsje drinken,om vervolgens onze"slaapkamer" in orde te gaan maken.
Na ongeveer 30 minuten, vroeg ik aan hans of hij mij niet zo wilde kietelen, waarop hij antwoordde dat ben ik niet! Ik vloog nog nooit eerder zo snel een meter de lucht in.
Na wat licht te maken hadden we bezoek van een diversiteit aan insecten,die wij alleen maar kennen van plaatjes.
Kevers zo groot als ping_pong ballen, en over de rest maar te zwijgen.
Na wat hoger te zijn gaan liggen in de hoop wat meer rust te krijgen stond er plotseling en zeer dronken cambodjaan voor ons neus, die geen woord engels sprak.
Na wat heen en weer te lachen ging hij gelukkig weer weg.
eindelijk slapen dacht ik, het was immers al middernacht.
Plots voelde ik mij misselijk worden en kreeg buikpijn, O jee...dacht ik, vast iets verkeerds gegeten, en jawel hoor, binnen enkele ogenblikken kwam het er van boven en benen tegelijkertijd uit, en zo ging het de rest van de nacht door.
Romantisch.............??

• 14 April 2012 - 09:50

Rene:

Oooo, wat een gezellig gezelschap!
    :D

• 14 April 2012 - 18:46

Noortje:

Ooooooh Mir wat een drama!! die beesten...ieksssssss....en daarna ook nog ziek. Dat is nie zo fijn! Ik hoop dat je weer bent opgeknapt. Kusssss

• 15 April 2012 - 09:05

Justine:

....whaaaa..... wat een verschrikkelijk nacht!! Ik krijg spontaan de kriebels als ik het lees... volgende keer toch maar advies locals opvolgen :) ... hopelijk ben je weer opgeknapt Miriam!!! X

• 15 April 2012 - 18:51

Nathalie:

Moest wel lachen, maar IEKS! Dan heb je dat tenminste wel gevoeld en gezien. weer een ervaring rijker.
    Miriam al opgeknapt?
    Heb je mijn email gehad?

• 18 April 2012 - 16:11

Carel:

ik vroeg mezelf al af, wat zijn jullie magen en darmen sterk, niks nie ziek, zwak of misselijk, maar dus toch.het voordeel hiervan is dat je nu wel jezelf sterker hebt gemaakt door eens goed te poe...en te kots....Net als de griep hier, goed voor je immun systeem.dikke knuf xxx