Superfeest gehad! - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu Superfeest gehad! - Reisverslag uit Eindhoven, Nederland van Miriam Beyens - WaarBenJij.nu

Superfeest gehad!

Door: miriamenhans

Blijf op de hoogte en volg Miriam

11 Maart 2012 | Nederland, Eindhoven

Hallo lieve mensen!
We hebben gisteren een superfeest gehad. Het was gelukkig heel druk en gezellig. Veel familie, vrienden en collega's gezien. We zijn iedereen heel dankbaar voor de komst en de bijdragen aan ons fonds. We hebben een heel mooi startbudget samen bij elkaar gelegd: € 2.500,- !!! We zullen op deze site bijhouden wat we met dit vele geld gaan doen. Dan kunnen jullie dit ook volgen.
We proberen dadelijk ook nog wat foto's van het feest in de map met foto's te zetten.

• 12 Maart 2012 - 16:39

Henk Fuchs:

Jammer dat ik er niet bij kon zijn, zat in het vliegtuig onderweg naar huis. Zie jullie graag bij de fietsenwinkel in Nuenen, gaan we samen naar het vliegveld. Spannend! Heel veel succes en geniet van jullie ervaringen.

• 13 Maart 2012 - 07:11

Peter En Mien:

Het was idd een Superfeest. Erg gezellig. Een mooi startbudget in de pocket. Daar kunnen jullie al mooie dingen mee doen. Nogmaals een goede reis en geniet ervan. Groetjes Peter en Mien

• 14 Maart 2012 - 07:11

Erica Vd Heijde:

T was zeker een skon fistje! Volgend jaar weer?? :-)

Dag lieverdjes!!! Tot over een jaar!

Liefs en dikke zoen
    Erica, John en Tybe

• 14 Maart 2012 - 07:33

Rob & Annemie:

Hee globetrotters, veilig in Bangkok aangekomen? Nu gaat het beginnen, enjoy it en let goed op elkaar! Liefs Rob & Annemie

• 14 Maart 2012 - 09:03

Carolien:

was n goed afscheid gisteren op t vliegveld,vanmorge wakker om o6oo en reisde mee in gedachte,hopelijk goede vlucht gehad, en nu ff lekker chille in de zon ? nu gaat t eindelijk beginnen. Wouw xxx

• 14 Maart 2012 - 09:04

Carolien:

tis nog gelukt ook nog om iets te schrijven,niet slecht voor n vrouw uit t stenen tijdperk